Service complet

Service autorizat RAR

În cadrul atelierului nostru de service auditat şi certificat anual de Registrul Auto Român (RAR) executăm toate lucrările de întreținere și reparații necesare vehiculului dumneavoastră:

lucrări de revizie și întreținere periodică
întreținere şi reparaţii sisteme de frânare, direcție, suspensie, electrice, climatizare, evacuare
montaj de accesorii
lucrări de caroserie & constatări daune
managementul lucrărilor


DOTĂRI ATELIERE

Dotarea atelierului care se compune din:

7 posturi de lucru pentru lucrari autoturisme si utilitare
1 stand computerizat pentru verificarea sistemelor de directie (folosit si pentru autovehiculele care sunt echipate cu punte spate articulata, directional)
stand pentru verificarea sistemului de franare
stand pentru verificarea sistemului de suspensie
echipament de vidat si incarcat instalatia de climatizare

PERSONAL

Profesionalismul personalului tehnic specializat atat la Centrul de Formare Peugeot din Romania cat si la Centrul Regional de Pregatire de la Zagreb, Croatia.

Echipamentul modern de diagnoza interconectat la Platforma de Asistenta Tehnica a constructorului de la Nantes – Franta. Prin intermediul acestuia se pot face interventii, executate de catre inginerii diagnosticieni asupra autoturismelor, a caror diagnosticare depaseste un timp maxim de 40 de minute.

Personalul tehnic , care dispune de acces on-line nelimitat la baza de informatii tehnice a Automobiles Peugeot S.A, circulatia informatiilor tehnice realizandu-se in ambele directii.

ACREDITĂRI

Atelierul îndeplinește criteriile de selectivitate și standardele în domeniu și este autorizat anual de următorii producători de automobile: Peugeot.

Totodată suntem auditaţi şi certificați anual de Registrul Auto Român (RAR), pentru efectuarea tuturor lucrărilor auto (mecanice, electrice, de caroserii) pentru toate autovehiculele în circulație pe teritoriul României.